Geschenkdozen

Niets is lekkerder dan een overheerlijke Droste geschenkdoos te ontvangen. Deze is er in verschillende soorten en maken. Zie hieronder!

Droste Assortis 200 en 300gramDroste Assortis 200 en 300gram
Een veelzijdige selectie van overheerlijke chocolaatjes in een geschenkdoos van 200 en 300 gram. Zeer geschikt om cadeau te doen, maar natuurlijk erg lekker om jezelf mee te verwennen. Deze geschenkdoos bevat een selectie van melk en pure chocolade in verschillende vormen. 
Droste tulipsDroste-Tulpen
Nederlandser kan niet. Een combinatie van tulpen en Droste chocolade. Echte Droste chocolade in de vorm van een tulp, gepresenteerd in een geschenkdoos met een inhoud van 175gram. Dit is dus double-Dutch genieten in de smaken melk, puur en wit.
Nu Ook verkrijgbaar in 275 gram.

 


Droste Holland Edition 175 en 275 gram
Droste Holland Edition 175 en 275 gram

Typische Hollandse Iconen … nu in chocolade! Chocolade smaken voor iedereen – Melk, Puur en Wit. Een mooie geschenkdoos van 200 of 275 gram voor verschillende cadeau-momenten.
Droste chocoladehart (150 gram)

Een hart van melkchocolade, met de tekst 'With Love' voor de allerliefste.
Dit chocoladehart is online ook te koop bij De Tuinen, zie voor meer informatie: http://www.detuinen.nl/droste-chocolade-hart.html/Online bestellen via supermarkten

Wist u dat een onze Droste Pastilles, Droste cacao en Droste geschenkdoos ook online te koop zijn bij bijvoorbeeld de Albert Heijn, zie voor meer informatie: http://www.ah.nl/appie/zoeken?rq=droste

nieuws bij droste