Chocoladecrème

Gebruik deze chocoladecrème bij wafeltjes, soezen, biscuits of iets dergelijks.

Ingrediënten:
• 2,5 dl slagroom
• 1 eiwit
• 20 gram (2 afgestreken eetlepels)
  cacaopoeder
• 50 gram poedersuiker
• Eventueel gelatine

Bereiding:
Klop de room met het eiwit stijf, meng de suiker en de cacaopeder door de crème in een schaaltje. Roer er, als ze enige uren voor het gebruik gemaakt moet worden, een blaadje opgeloste gelatine door.

Overige chocoladerecepten van toen:

  • Chocoladevla
  • Romige chocoladevla
  • Chocoladecrème
  • Chocoladevla met sinaasappelen
  • Chocolade-custard
  • Chocoladepudding met maïzena
  • Chocoladepudding met gelatine  
  •  

    Uw eigen chocoladerecept online?

    Heeft u zelf ook een heerlijk chocoladerecept en wilt u deze met ons delen? Mail die dan naar: recepten@droste.nl. En wie weet vindt u deze binnenkort ook online op onze website!
     
    Beleef de smaak van Droste op vele verschillende manieren met eenvoudig zelf te bereiden chocoladerecepten. Veel succes en bakplezier!

  • Meringue met Droste chocolade
  • Verschrikkelijke ikke (Minions) cupcake
  • Rijk gevulde chocolade cake (ca. 15 plakken)
  • Authentieke Droste chocolademouse
  • Chocolademuffins (ca 15 stuks)
  • Chocolade bavaroistaart met banaan
        (ca.12 stukken)
  • Warme chocolademelk (basisrecept voor 1 beker)
  • Chocolade koekjes
  • Franse chocoladetaart
  • Chocolade pistache biscotti
  • Witte chocoladetaart
  • Wittechocolade aardbei ijsbonbonSneeuwballen
  • Chocoladetaart
  • Varkentjes-in-de-modder-taart
  • Chocolade BBQ dip
  • Droste pastillemacaron met vruchtencrème
  • Vruchtencoulis (ten behoeve van de
        pastillemacarons)
  • Tiramisu
  • Brownies met karamel en pinda's
  • Chocolade cake pops
  • Monster cupcake
  • Chocolade muizen-kaas-taart
  • Wittechocolade aardbei-ijsbonbon
  • nieuws bij droste