Veelgestelde vragen 

Waar kan ik Droste producten vinden?
Onze producten kunt u vinden op de schappen bij de grotere supermarkten zoals AH en Super de Boer. Verder kunt u Droste producten vinden bij de Makro en Hanos als out of home leveranciers, speciaalzaken, sommige drogisterijen en pompstations.

Waar is Droste gevestigd?

Sinds 1986 is Droste overgeheveld van Haarlem naar het Gelderse Vaassen. Meer informatie over de geschiedenis van Droste is te vinden op de pagina: Over Droste - Geschiedenis.

Verzorgen jullie ook rondleidingen?
Helaas verzorgen wij geen rondleidingen in ons bedrijf. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de veiligheids- en hygiƫnevoorschriften.

Is het Droste jaarverslag beschikbaar voor externen?

Door haar juridische ondernemingsvorm is Droste BV niet verplicht haar jaarverslagen openbaar te maken en zij heeft er voor gekozen dit dan ook niet te doen. Voor meer informatie zou u contact op kunnen nemen met de Kamer van Koophandel Apeldoorn.

Waar kan ik materiaal voor een spreekbeurt/werkstuk vinden?
Kijk hiervoor op de pagina's: Over Droste en Over Chocolade. Op deze laatste pagina kun je onder andere informatie vinden over het productieproces van chocolade.

Staan er momenteel vacatures bij Droste open?
Bekijk hiervoor de pagina: vacatures

Ik verzamel Droste-artikelen. Kunnen jullie me helpen mijn collectie uit te breiden?
Wij hebben zelf niet al onze producten die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld in eigen bezit. Wel bestaat er een levendige handel op het Internet. Ons advies is dan ook om sites als marktplaats en ebay te bezoeken om op deze manier unieke Droste-artikelen te verkrijgen. Onze Droste collectie is te bezichten in het Nederlands Bakkerijmuseum.