Droste in RTL Viert de Kerst

10.000 landgenoten krijgen de unieke kans om hét RTL Kerstpakket weg te geven aan iemand die het verdient! RTL stelt samen met haar partners de 10.000 RTL Kerstpakketten ter beschikking. Deze exclusieve pakketten worden zorgvuldig samengesteld met kwalitatieve kerstgeschenken in de breedste zin van het woord. Droste 200 gram melk Pastilles is één van de producten in dit unieke RTL Kerstpakket!

RTL Boulevard
In de uitzending van RTL Boulevard op 6 december is de Kick-off van RTL Viert de Kerst. Er wordt dan uitgebreid aandacht besteed aan het RTL Kerstpakket. Albert Verlinde laat zien welke producten er dit jaar in het RTL Kerstpakket zitten. Ook zal de inhoud van het pakket groots uitgestald worden op de zeer goed bezochte internetsite van RTL boulevard.

In de daarop volgende uitzendingen van RTL Boulevard en TV promo’s roepen de presentatoren heel Nederland op: wie gun jij een uniek RTL Kerstpakket? Laat dan jouw motivatie achter op rtlboulevard.nl en misschien staat één van de RTL Boulevard gezichten binnenkort bij deze persoon op de stoep met het RTL Kerstpakket! Dat kan iemand zijn die altijd jouw plantjes verzorgt als je op vakantie bent of die overbuurman die al jaren trainer is van jouw voetbalteam. Kortom, iedereen kent wel iemand!!

Bezorgen van het pakket
In een speciaal item in RTL Boulevard bezorgen Albert en Winston de RTL Kerstpakketten op onnavolgbare wijze. In een stretched limo met chauffeur, en daar achter een witte aanhanger, bezorgen zij pakketten bij de mensen die het echt verdienen. Deze ludieke “over de top” bezorgservice is typisch RTL Boulevard

 
Wil jij iemand dit geweldige RTL Kerstpakket cadeau doen? Klik dan hier om te bestellen.

nieuws bij droste