Droste Dna

Wij zijn Droste, echte Hollandse chocolade sinds 1863. Wij maken onze chocolade nog helemaal zelf in een van de weinig overgebleven chocoladefabrieken van Nederland. Ooit begonnen als koekbakker, maar tegenwoordig niet meer weg te denken als chocolademerk. Er komen hele gave dingen aan, en wij gaan Droste weer brengen naar waar het hoort, Oud Hollandse chocolade, maar dan in een nieuw jasje!

Wij zijn Droste!

Een klein team van de allerbeste fanatieke chocoladefanaten, die weten van wanten. Dagelijks maken wij in onze chocoladefabriek de allerlekkerste chocolade speciaal voor jou! Wij maken gebruik van pure, niet verhitte cacaoboter, en wij concheren vervolgens de chocolade op zeer lage temperaturen. Hierdoor blijven véél meer van de oorspronkelijke smaakelementen van de cacaobonen behouden en zo krijgt Droste zijn eigen karakteristieke en volle smaak!

Droste effect

Opgenomen in het woordenboek. Het Droste effect gebruiken betekent letterlijk dat je in je afbeelding dezelfde afbeelding hergebruikt. Door de herhaling ontstaat een oneindige afbeelding.

Droste letters

Ze zijn er weer, de overheerlijke Droste chocoladeletters in verschillende smaken. Dit jaar evenveel chocolade als voorheen (135g) maar meer dan 75% minder verpakkings materiaal.

Rijke geschiedenis

Gestart in 1863 als banket- en koekbakkerij. Vandaag de dag een van de weinig grote chocoladefabrieken in Nederland waar de chocolade nog helemaal zelf wordt gemaakt.