Over Droste

In 1863 opent de banket- en koekbakkerij van Gerardus Johannes Droste in Haarlem zijn deuren voor het publiek. Klanten kunnen er terecht voor een kopje waterchocolade en er worden allerhande zoetwaren verkocht, waaronder ook de door hem bedachte “Pastilles” chocolade.

Inmiddels is er veel veranderd in de chocolade-industrie. Nieuwe technologieën hebben de industrie efficiënter gemaakt.
Droste is trouw gebleven aan zijn speciale recept en de klassieke chocoladeproductie. Als enige bedrijf in Nederland maakt en verwerkt Droste haar eigen chocolade wat zorgt voor de unieke smaak.

Droste is uitgegroeid tot een zeer bekend internationaal merk, met diverse ambachtelijke chocoladeproducten zoals de bekende Pastilles en cacao. Vandaag de dag worden de chocoladeproducten in Vaassen nog steeds met evenveel liefde en aandacht geproduceerd als toen. Daarom houden we vast aan onze speciale smaak, dat is de echte smaak van echte chocolade.

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag over het bedrijf Droste of over onze producten? De meest gestelde vragen hebben wij voor u op een rij gezet met daarbij een passend antwoord. Mocht u een vraag hebben die niet vermeld staat, vul dan het speciale vragenformulier in.

De geschiedenis van Droste

Doordat Droste al sinds 1863 bestaat, heeft het bedrijf een rijke historie. Hieronder vind u een aantal van onze (chocolade) hoogtepunten.