Contact

Droste® Nederland B.V.
Runnenbergweg 31
8171 MC Vaassen

Tel: 0578-578200
E-mail: info@droste.nl

Wij helpen graag

Wij zitten van maandag tot en met donderdag voor jou klaar van 08:30 – 17:00. De meeste vragen hebben wij hieronder al voor jou beantwoord. Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag! • Vraag & antwoord

 • Je kan onze producten vinden bij alle grote supermarkten in Nederland. Verder vindt je de overheerlijke Droste chocolade ook bij speciaalzaken, luchthavens, souvenirwinkels, drogisterijen en pompstations.

  Bij alle supermarktketens in Nederland is onze chocolade te koop. Ben jij opzoek naar een specifieke smaak? Neem dan contact op met jouw desbetreffende supermarkt- of winkel om te kijken of deze smaak in het assortiment is opgenomen.

  Sinds 1986 is Droste verhuisd van Haarlem naar het prachtige Gelderse Vaassen. Wij zijn gevestigd aan de Runnenbergweg 31, 8171 MC in Vaassen.

  Wegens de strenge veiligheids- en hygiënevoorschriften verzorgen wij helaas geen rondleidingen. Om toch een impressie te geven van wat wij zoal doen hebben wij een virtuele rondleiding gemaakt, zo ben je er toch nog een beetje bij!

  Wat ontzettend gaaf dat jij een spreekbeurt over ons wil gaan houden! Alle informatie over Droste kan jij vinden op onze geschiedenis- en assortiment pagina. Laat je ons nog wel even weten welk cijfer je hebt gekregen?

  Dat zouden wij heel erg graag willen. Helaas hebben wij zelf niet al onze producten die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld in eigen bezit. Wel bestaat er een ontzettend gave handel in Droste artikelen op het internet. Wij adviseren dan ook om websites als Marktplaats en Ebay te bezoeken om op deze manier jouw Droste collectie compleet te maken.

  Geen zorgen! Dit is helemaal niet erg. De oorzaak hiervan is dat de chocolade tijdens vervoer of tijdens de opslag niet helemaal juist is behandeld. Door relatief grote temperatuur verschillen is de aanwezige cacaoboter naar de oppervlakte gekomen en vervolgens gekristalliseerd. Dit doet op zich geen afbreuk aan de kwaliteit van het product, het is zelfs een teken dat de chocolade van kwalitatief goede samenstelling is. Door het witte laagje ziet de chocolade er echter minder smakelijk uit, maar probeer het gewoon eens. De chocolade is echt heerlijk!

  Nee. Droste’s producten zijn niet kosjer. Behalve Droste Cacao, dit product is zelfs kosjer voor pesach.

  Alle producten zijn glutenvrij.

  Wat ontzettend leuk! Droste is een erkend leerbedrijf voor de afdeling kwaliteit. De beschikbare stageplekken kan je vinden via https://www.s-bb.nl/studenten/stageplek-vinden

  Wat ontzettend vervelend! Een klacht kan worden verstuurd naar info@droste.nl, met vermelding van de klachtomschrijving, artikel/product, tht en de naam van de supermarkt (waar gekocht).